Suka Dengan Blog ini Silakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Tiny Book

Pengikut-Pengikut Saya ツ

Yeah !! Dapat Lesen Keta Moto !!

on Tuesday, September 25, 2012

Huray !! alhamdulillah dapat jugak lesen keta,sebelum ni faizal cuma ada lesen moto je,kalau time ujan2 terpaksa jugakla redah bawak moto dalam ujan pon.huhuh,sekarang sudah beeeergabong jadi lesen keta moto,skrg ni time ujan pon xkesah dah,nek keta je..huhuhu..rezeki2 dapat jugak lulus lesen keta walaupon sangat2 nervous time JPJ keta tu..huhuh..Pasni nk p mana2 nek keta pulak lah ye..huhuhu..kadang2 cemburu la gak tngk kawan2 boleh bawak keta,pstu ada orang dok tanya la bila ambek lesen keta.panas dah telinga dengaq ayat yang sama ari2..huhu..bila dah ada xdak sapa pulak nk tanya..hehe..xpa2 senyapkan saja..huhu..Insyaallah pasni nk ambek lesen lori ngn bas pulak..haha..Ok kawan2 bolehla berikan sedikit komen sepatah dua kata :)))) 

9 Orang Kuat Komplem:

Alynna said...

wahh, tahniah yee !
panjang kaki la lepas nih dah ada lesen keta pulak kan..
huuu ~ ^_^

Faizal @ Ejai said...

hehehe...tima kaseh bnyak2 cik alynna..huhuhu..

Fiza Suhaimi said...

tahniah ! fiza baru je nak pergi amik lesen kereta.. hehehe.. :D

miss fluffy said...

bestnyer...huhu kita test sekerat jalan je...jpj blom..huk3

Faizal @ Ejai said...

fiza-bagos3,amek fiza jangan x amek..hehe..

miss fuffy-huhuhu...xpa2 buat pelan2..huhuhu

siti naqiah said...

lesen kite dah mati, wuuuu T.T

Detective Fiqa said...

thniah yepp btw sy follow kamu ^^

fadz said...

yeeeeaa.... pas ni faizal anta akak g keja keyh.. :P.. followed.

Faizal @ Ejai said...

siti naqiah-ala kenapa x renew,huhuhu..

detektif fiqa-hehehe...sama2 jugak..thanx folow2..hhuhu

fadz-boleh saja,akak ckp je bila,nanti faizal hantarkan k..huhuhu..

Post a Comment