Suka Dengan Blog ini Silakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Tiny Book

Pengikut-Pengikut Saya ツ

Ramadhan Kembali Lagi

on Friday, July 20, 2012
Assalam...yipeee !! besok dah nak puasa dah iaitu pada tarikh 21.7.2012 klik kat SINI kalau nk tengok pengumuman puasa tahun 2012,syukur alhamdulillah faizal dapat berjumpa lagi pada bulan yang suci ni,pada bulan posa mcm ni lah ramai umat2 islam sedang menantikannya dan masa ni jugakla kita berebut-rebut nak kumpul pahala..Tengok tu wah esok nak posa dah !!




ahax !! hehe !! betol3 (^_^),posa bagi penoh tau kawan2,hehe


Faizal nak tanya sket buleh dak,harap suma masih ingat lagi ye kawan2,dah tentulah niat posa hehe,buat adik2,abg2,mak2,abah2,makcik2,pakcik2 comey kita ni leh baca ye niat dekat bawah ni,hoho :)




baca jangan x baca !! (^_^),hehe teringat pulak zaman budak2,time nak baca mesti mak selalu ajarkan,huhuhu,


okeyh !! doa bukak puasa lak igt lagi kan,,hehe,,faizal dulu pon susah sangat nak ingat,la ni memang igt selalu..huhu..



doa berbuka posa ni,budak2 kecik x masok tadika pon dah pandai hafal dah,kita ni yang dah besar dah,tua lagi,x kan x leh igt kot..hehe,xpa2 hanya utk mengingatkan kawan2 suma ye,kot2 la kawan2 suma,dalam kepala otak dah terdelete suma bab2 maklumat posa ni..hehe..apapon chaiyok2 !!


jangan kalot2 ye adik2 time nak buka posa..hehe..pandai pon (^_^)



happy ramadhan saya ucapkan buat kawan2 saya yang kat dalam blog ni,dalam facebook,family tercinta saya,x sabaqnya nak buka posa ramai dgn kawan2,mak abah,sayang suma umat islam yang kat dalam dunia ni ye..hehe Salam Ramadhan saya ucapkan Ikhlas Dari Faizal @ Ejai (^_^)

6 Orang Kuat Komplem:

AJIB said...

Selamat berpuasa ya:)

Yana Syntax said...

ejai...entryyy bruu plizzz ..hehe ^_^
btw..btol ap yg ejai ckp dlm entry neh..hiihi..
selamat puasa 6 syawal plakk :)

Yana Syntax said...

da folo blog ejai..nice blog :) keep it up blogging okey :D

Faizal @ Ejai said...

hehehe...thanx yana,nanti ejai update pos terbaru k..huhuh...chaiyok2 :)

Cahaya Qaseh said...

heee~~ chomel upin-ipin... @,@

salam kenal...

Faizal @ Ejai said...

hehehe...comel kan..huhuhuhu...

Post a Comment